Ascensionin aakkosia

 

Ascension on yksinkertainen, mutta tehokas harjoitus mielelle. Sen vaikutuksesta mieli asettuu kokemaan yhä syvempiä tasoja ja keho luontaisesti rentoutuu. Rentoutumisen taso on syvempää kuin syvimmässä unessä yöllä.

Stressin purkamisen kannalta on tuskin parempaa tapaa käyttää aikaa kuin Ascensoimalla. Sekä keho että mieli saavat juuri sitä mitä ne eniten kaipaavat – rentoutta ja rauhaa.

Harjoituksen käytännöllisyys on myös siinä, että sitä voi tehdä sekä silmät auki että silmät kiinni. Eli säännöllinen harjoitus mahdollistaa pysyvän sisäisen vakauden saavuttamisen. Ajattele, että olisit valpas, läsnäoleva ja rauhallinen ja kohtaisit arjen kuohut siitä kokemuksesta käsin. Elämän voi muuttaa sisältä ulospäin.

Nataraja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s