Mestareiden Opetus

Ascension on ikivanha, toimiva ja yksinkertainen harjoitus. Sen tietää jokainen, joka on tutustunut asiaan henkilökohtaisen kokemuksen siivittämänä. Mutta silti Ascension on taito ja se tarkoittaa, että ainoastaan harjoitus tekee mestarin.

Patanjali kirjoitti joogasutrissaan tästä aiheesta viisi tuhatta vuotta sitten ja hänen sutriaan taas on kommentoinut MSI tässä ajassa Enlightenment kirjassaan. Nämä kaksi valaistunutta Mestaria antoivat muutaman suuntaviitan tähän aiheeseen, jotka koin niin mielenkiintoisina ja innostavina, että halusin tuoda ne tällekin foorumille tiivistetyssä muodossa. Jos haluat lukea Enlightenment kirjasta ne sutrat, joista nämä on poimittu, niin löydät merkinnät otsikoiden jälkeen.

Ehkä nämä avaavat sinulle jotakin uutta valaistuneiden Mestarien ehtymättömästä viisaudesta.

Harjoittele pitkän aikaa antaumuksella. (Enlightenment I.14) Opittuasi toimivan tekniikan tietoisuuden laajentamiseksi harjoittelun säännöllisyys on kaikki kaikessa. Elämässämme on niin monenlaisia asioita, jotka vaativat huomiotamme ja energiaamme, mutta kuinka paljon annamme huomiota sille, joka antaa meille elämän ja on kaikkien kokemustemme perustana?

Usko tavoitteeseen. (Enlightenment I.20) Vaikka Ascensoimisen prosessi on mekaaninen eikä vaadi, että uskomme siihen, on kuitenkin tarpeellista, että uskomme sisäisten haitallisten ohjelmien pois pyyhkimisen olevan mahdollista. Tämä taas tukee valintaamme järjestää päivittäiset rutiinimme niin, että voimme Ascensoida säännöllisesti.

Ole intohimoinen harjoituksessasi. (Enlightenment I.21) Todellisen Itsemme kokeminen on lähempänä kuin oman sydämemme lyönti. Tästä johtuen huomion sisäänpäin kääntäminen eli Ascensoiminen tuottaa välittömiä tuloksia vaivattomasti. Jos sinulla on toimivat välineet, et tarvitse muuta kuin intohimoisen asenteen saavuttaaksesi maalin nopeasti.

Antaudu korkeammalle voimalle. (Enlightenment I.23) Tämä on sydämen asia. Jos pystyt antamaan itse luomasi uskomukset rajallisuudesta, pelosta, sairaudesta, epäonnistumisesta ja kuolemasta takaisin Suuremman käsiin, tietoisuus tulee luonnollisesti laajenemaan Ascendantin suuntaan. Mitään älyllistä prosessointia ei tarvita, koska Suurin on puhdasta rakkautta. Ainoa mitä tarvitaan, on lakata uskomasta siihen, mikä ei ole totta.

Ascensoi OM sanaa. (Enlightenment I.28) OM sanan tarkoitus on luoda Universumi ja ylläpitää sen suunta harmoniassa kasvun ja evoluution kanssa. Käyttäessäsi OM sanaa Ascensoimisen välineenä löydät yksilöllisen ja kosmisen elämän tarkoituksen. Täydellinen ja jatkuva tietoisuus Ascndantista on yksilöllisen elämän maali. Kosmisen elämän maali taas on tuoda iloa, täyttymystä, paranemista ja valaistumista keikille luoduille olennoille.

Ole yksisuuntainen. (Enlightenment I.32) Kun tietoisuus tulee yhdeksi Ascendantin kanssa, kaikki sisäiset esteet ja niiden tuottamat negatiiviset vaikutukset elämässämme lakkaavat. Tämä ei ole vaikeaa. Toisaalta on erittäin vaikeaa yrittää parantaa mielemme, tunteidemme tai kehomme epätasapainotiloja ilman yhteyttä olemassaolomme perustaan.

Seuraa iloasi. (Enlightenment I.39) Mitä on todellinen ilo? Syvimmällä tasolla meissä jokaisessa on halu tuntea todellinen Itse. Kaikkien pinnallisten toiveiden ja halujen alla lepää puhdas ja muuttumaton toive Ascendantin yhteyteen palaamisesta. “Kuka minä olen?” “Miksi minä olen täällä?” “Mitä minä olen?” “Mikä on kaiken tämän tarkoitus?” Nämä kysymykset johtavat sinut todellisen ilon äärelle ja suuntaavat sinut maalia kohden kaikkein suorimmalla tavalla.

Nataraja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s