Olenko oman maailmani luoja?

Kun heräsit tähän päivään ja nousit sängystä ylös teit ensimmäisen ratkaisevan valinnan. Edessäsi avautuu kaksi mahdollista kokemisen tasoa.

Yhdessä pyrit parhaasi mukaan ottamaan vastaan mitä päivä tuo tullessaan ja luovimaan sen tuomien haasteiden ja valintojen virrassa. Suhteesi maailmaan on olla sen armoilla ja voimaton vaikuttamaan siihen mitenkään merkittävällä tavalla.

Toisessa päätät pitää huomiosi olennaisessa, jotta voit kulkea kohti valitsemaasi tavoitetta. Kohtaat haasteita ja teet valintoja. Suhteesi maailmaan on nöyrä, mutta samalla ymmärrät, että se heijastaa omaa sisäistä tilaasi sen sijaan, että se olisi jokin itsesi ulkopuolella oleva asia, jota vastaan täytyy kamppailla.

Uhri vai luoja?

Ulkoisesti päiväsi voi näyttää täsmälleen samalta kuljit kumpaa polkua tahansa, mutta sisäinen kokemuksesi on hyvin erilainen.

Yksi Ascension harjoituksen mahdollisuuksista on se, että voit kehittää itsessäsi kykyä olla objektiivisempi oman sisäisen tilasi suhteen. Voit tehdä selkeämpiä havaintoja siitä kumpaa polkua olet päättänyt päivän aikana kulkea. Päätitkö olla olosuhteiden uhri (koska se kuitenkin antaa mahdollisuuden poistaa itseltä vastuun taakan) ja ehkä syyttää olosuhteita tuntemuksistasi ja kokemuksistasi? Vai kohtasitko itsesi ottaen vastuun niistä valinnoista, jotka teit?

Tässä yksinkertaisessa valinnassa piilee uskomaton voima.

Ascension Asenteet ovat kuin avaimia Universaalisuuden Oveen. Mutta pelkkä oven avaaminen ei riitä. On otettava askel eteenpäin ja tehtävä valinta miten päätämme lähestyä elämäämme. Aktivoimmeko sen syvemmän tason, joka avautuu Ascensoidessa?Olemmeko uhreja vai luojia?

Nataraja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s